Vi använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.

Hitta din avdelning

    • Avdelningar
    • Ingående orter och kommuner
    • Malmfälten
    • Aitik, Gällivare, Hackasbyn, Jukkasjärvi, Karesuando, Kiruna, Korpilombolo, Koskullskulle, Malmberget, Pajala, Puoltikaasvara, Skaulo, Svappavaara, Vittangi
    • Norrbotten
    • Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Luleå, Piteå, Älvsbyn, Överkalix, Övertorneå
    • Norra Västerbotten
    • Adak, Bastuträsk, Blattnicksele, Boliden, Bureå, Burträsk, Bygdsiljum, Byske, Ersmark, Fällfors, Högdalsås, Jörn, Kusmark, Kåge, Lövånger, Malå, Norsjö, Robertsfors, Skelleftehamn, Skellefteå, Sorsele, Ursviken, Åmliden, Ånäset
    • Södra Västerbotten
    • Bjurholm, Dorotea, Holmsund, Hällnäs, Lycksele, Nordmaling, Stensele, Storuman, Tavelsjö, Tvärålund, Umeå, Vilhelmina, Vindeln, Vännäs, Åsele, Barsele, Hemavan, Hörnefors, Kristineberg, Malgomaj, Nyåker, Obbola, Rundvik, Röbäck, Slussfors, Vännäsby, Sävar
    • Höga Kusten
    • Arnäsvall, Bispgården, Bjärtrå, Bjästa, Björna, Bollstabruk, Bonässund, Bredbyn, Docksta, Domsjö, Gideå, Gussjöbygd, Husum, Härnösand, Junsele, Kramfors, Köpmansholmen, Långsele, Långviksmon, Mellansel, Mjällom, Nordingrå, Nyland, Näsåker, Ragunda, Ramsele, Ramvik, Själevad, Skog, Sollefteå, Trehörningsjö, Ullånger, Undrom, Älandsbro, Örnsköldsvik, Överhörnäs
    • Mellersta Norrland
    • Bräcke, Krokom, Strömsund, Sundsvall, Sveg, Svenstavik, Timrå, Ytterhogdal, Ånge, Åre, Östersund
    • Gävleborg
    • Alfta, Arbrå, Bergsjö, Bergvik, Bjuråker, Bollnäs, Delsbo, Edsbyn, Enånger, Forsa, Forsbacka, Fredriksfors, Färila, Gnarp, Gävle, Hedesunda, Hudiksvall, Iggesund, Ilsbo, Järvsö, Kilafors, Ljusdal, Ljusne, Los, Nordanstig, Norrsundet, Ovanåker, Rengsjö, Sandarne, Strömsbruk, Söderala, Söderhamn, Tallåsen, Trönödal, Valbo, Hofors, Järbo, Kungsgården, Lingbo, Ockelbo, Sandviken, Storvik, Torsåker, Åshammar, Österfärnebo
    • Dalarna
    • Bjursås, Björbo, Boda Kyrkby, Borlänge, Dala-Husby, Dala-Järna, Enviken, Falun, Fredriksberg, Gagnef, Garpenberg, Grycksbo, Hedemora, Idre, Insjön, Leksand, Lima, Långshyttan, Malung, Mockfjärd, Mora, Orsa, Rättvik, Siljansnäs, Stora Skedvi, Svärdsjö, Särna, Säter, Transtrand, Vansbro, Vikarbyn, Vikmanshyttan, Våmhus, Älvdalen
    • Uppland
    • Alunda, Björklinge, Blidö, Bålsta, Bälinge, Dannemora, Edsbro, Edsbro, Enköping, Fjärdhundra, Gimo, Grillby, Hargshamn, Heby, Herräng, Håbo, Jönninge, Knivsta, Ledinge, Norrtälje, Rimbo, Tierp, Uppsala, Vattholma, Väddö, Älvkarleby, Öregrund, Örsundsbro, Österbybruk, Östhammar, Östervåla, Skutskär, Karlholmsbruk, Skärplinge, Hållnäs
    • Bergslagen
    • Avesta, Fagersta, Ludvika, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Smedjebacken, Surahammar
    • Värmland
    • Arvika, Brunskog, Charlottenberg, Deje, Eda, Edane, Ekshärad, Forshaga, Grums, Gunnarskog, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Klässbol, Koppom, Likenäs, Munkfors, Segmon, Skillingsfors, Skoghall, Sunne, Sysslebäck, Säffle, Torsby, Töcksfors, Vålberg, Väse, Västra Ämtervik, Åmotfors, Årjäng
    • Stockholms län
    • Bandhagen, Botkyrka, Bro, Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Farsta, Handen, Haninge, Huddinge, Hägersten, Ingarö, Johanneshov, Järfälla, Järna, Kallhäll, Kungsängen, Lidingö, Märsta, Nacka, Norsborg, Nykvarn, Nynäshamn, Rosersberg, Salem, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sigtuna, Skärholmen, Sollentuna, Solna, Sorunda, Spånga, Stenhamra, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Trångsund, Tullinge, Tumba, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands-Väsby, Uttran, Vallentuna, Vaxholm, Vårby, Vällingby, Värmdö, Västerhaninge, Åkersberga, Älta, Älvsjö, Ösmo, Österåker
    • Mälardalen
    • Arboga, Eskilstuna , Hallstahammar, Hållsta, Irsta, Kolbäck, Kolsva, Kungsör, Kvicksund, Köping, Skultuna, Stora Sundby, Torshälla, Västerås, Ärla
    • Örebro län
    • Askersund, Brevens bruk, Fellingsbro, Finnerödja, Fjugesta, Frövi, Garphyttan, Glanshammar, Guldsmedshyttan, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Mullhyttan, Nora, Odensbacken, Pålsboda, Sköllersta, Storå, Stråssa/Stripa, Vedevåg, Vintrosa, Vretstorp, Zinkgruvan, Åmmeberg, Åsbro, Örebro
    • Östra Värmland
    • Degerfors, Filipstad, Hällefors, Karlskoga, Kristinehamn, Ljusnarsberg, Storfors
    • Sörmland
    • Enstaberga, Flen, Gnesta, Hälleforsnäs, Julita, Jönåker, Katrineholm, Malmköping, Mariefred, Mellösa, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Sköldinge, Sparreholm, Stallarholmen, Stavsjöbruk, Stigtomta, Stjärnhov, Strängnäs, Trosa, Tystberga, Vagnhärad, Valla, Vingåker, Vrena, Åkers Styckebruk
    • Östergötland
    • Borensberg, Boxholm, Finspång, Grytgöl, Gusum, Hällestad, Kimstad, Kinda, Kisa, Kolmården, Linghem, Linköping, Ljungsbro, Ljusfallshammar, Lotorp, Mantorp, Mjölby, Motala, Norrköping, Rejmyre, Rimforsa, Skänninge, Skärblacka, Spångsholm, Söderköping, Tjällmo, Vadstena, Valdemarsvik, Vikbolandet, Vikingstad, Vreta Kloster, Väderstad, Ydre, Åby, Åtvidaberg, Ödeshög, Österbymo
    • Östra Skaraborg
    • Falköping, Floby, Forsvik, Hjo, Karlsborg, Kinnarp, Skövde, Stenstorp, Tibro, Tidaholm, Tidan, Timmersdala, Väring, Åsarp
    • Västra Skaraborg
    • Axvall, Essunga, Grästorp, Gullspång, Götene, Hova, Hällekis, Jonslund, Järpås, Kvänum, Lidköping, Lyrestad, Mariestad, Nossebro, Otterbäcken, Skara, Tråvad, Töreboda, Vara, Vedum, Vinninga, Älgarås
    • Norra Älvsborg
    • Alafors, Ale, Bengtsfors, Billingsfors, Bohus, Brålanda, Bäckefors, Dals Långed, Dals Rostock, Frändefors, Gustavsfors, Kollanda, Lilla Edet, Mellerud, Sjuntorp, Trollhättan, Vargön, Vänersborg, Åmål, Åsensbruk, Älvängen
    • Bohuslän-Dal
    • Bleket, Bohus-Malmön, Bovallstrand, Brastad, Bullaren, Dingle, Ed, Ellös, Fiskebäckskil, Fjällbacka, Färgelanda, Grebbestad, Grundsund, Hamburgsund, Harestad, Havstenssund, Hedekas, Henån, Hjälteby, Hunnebostrand, Hällevadsholm, Högsäter, Höviksnäs, Jörlanda, Kareby, Kode, Kungshamn, Kungälv, Kyrkesund, Kållekärr, Kärna, Ljungskile, Lysekil, Marstrand, Mollösund, Munkedal, Myggenäs, Nord Koster, Orust, Rabbalshede, Romelanda, Rönnäng, Skee, Skärhamn, Smögen, Sotenäs, Spekeröd, Stenungsund, Stillingsön, Stora Höga, Strömstad, Svanesund, Svenshögen, Syd Koster, Tanumshede, Tjörn, Ucklum, Uddevalla, Västerlanda, Ytterby, Ödeborg, Ödsmål
    • Höglandet
    • Aneby, Björköby, Bruzaholm, Ekenässjön, Eksjö, Frinnaryd, Forserum, Hjältevad, Holsbybrunn, Landsbro, Mariannelund, Myresjö, Näshult, Nässjö, Pauliström, Rörvik, Sandsjöfors, Solberga, Sommen, Sävsjö, Tranås, Vetlanda, Vrigstad
    • Vätterbygden
    • Bankeryd, Bottnaryd, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Månsarp, Norrahammar, Taberg, Tenhult
    • Borås
    • Alingsås, Berghem, Björketorp, Blidsberg, Bollebygd, Borås, Brämhult, Dalsjöfors, Dalstorp, Floda, Fotskäl, Fristad, Fritsla, Grimsås, Gråbo, Gånghester, Gällstad, Herrljunga, Horred, Håcksvik, Hökerum, Kinna, Kinnahult, Lerum, Limmared, Ljung, Ljungsarp, Marbäck, Mark, Målsryd, Mårdaklev, Nol, Nödinge, Rydal, Sandered, Sjömarken, Sjötofta, Skene, Sollebrunn, Stenkullen, Surte, Svenljunga, Sätila, Timmele, Tranemo, Tvärred, Ulricehamn, Vegby, Viskafors, Vårgårda, Ölsremma, Överlida, Öxabäck
    • Göteborg
    • Angered, Askim, Fotö, Gunnilse, Göteborg, Hindås, Hisings Backa, Hisings Kärra, Hovås, Härryda, Hönö, Kullavik, Kållered, Landvetter, Lindome, Linnarhult, Mölndal, Mölnlycke, Partille, Sisjön, Torslanda, Tuve, Västra Frölunda, Öckerö
    • Gotland
    • Fårösund, Gotland, Havdhem, Hemse, Katthammarsvik, Klintehamn, Ljugarn, Slite, Tingstäde, Visby
    • Östra Småland
    • Ankarsrum, Berga, Blomstermåla, Edsbruk, Figeholm, Fliseryd, Gamleby, Gunnebo, Hultsfred, Högsby, Järnforsen, Kristdala, Målilla, Mönsterås, Mörlunda, Oskarshamn, Ruda, Silverdalen, Storebro, Södra Vi, Vimmerby, Virserum, Västervik, Ålem, Överum
    • Västbo-Östbo
    • Anderstorp, Bor, Bredaryd, Forsheda, Gislaved, Gnosjö, Hestra, Hillerstorp, Hok, Hylte, Hyltebruk, Reftele, Rydaholm, Skeppshult, Skillingaryd, Smålands Burseryd, Smålandsstenar, Unnaryd, Vaggeryd, Värnamo
    • Kalmarsund
    • Alsterbro, Alstermo, Bergkvara, Borgholm, Emmaboda, Färjestaden, Hovmantorp, Kalmar, Kosta, Köpingsvik, Lenhovda, Lessebo, Lindås, Ljungbyholm, Långasjö, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Påryd, Rockneby, Skruv, Sävsjöström, Söderåkra, Torsås, Trekanten, Uppvidinge, Åseda, Älghult, Örsjö
    • Kronoberg
    • Agunnaryd, Alvesta, Annerstad, Braås, Diö, Eneryda, Gemla, Grimslöv, Hamneda, Hjortsberga, Häradsbäck, Ingelstad, Konga, Lagan, Lammhult, Liatorp, Ljungby, Lidhult, Lönashult, Markaryd, Moheda, Rottne, Ryd, Ryssby, Strömsnäsbruk, Tingsryd, Tolg, Torpsbruk, Traryd, Tävelsås, Urshult, Vislanda, Vittaryd, Väckelsång, Växjö, Åryd, Älmeboda, Älmhult, Ör
    • Halland
    • Falkenberg, Fjärås, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Hishult, Holm, Knäred, Kungsbacka, Laholm, Långås, Onsala, Oskarström, Simlångsdalen, Skummeslövsstrand, Skällinge, Slöinge, Träslövsläge, Trönninge, Tvååker, Ullared, Vallberga, Varberg, Veddige, Veinge, Vessigebro, Våxtorp, Väröbacka, Åskloster, Ätran
    • Blekinge
    • Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby, Sölvesborg
    • Östra Skåne
    • Bjärlöv, Boalt, Borrby, Broby, Bromölla, Brösarp, Degerberga, Fjälkinge, Glemmingebro, Glimåkra, Gärds Köpinge, Gärsnäs, Hammenhög, Hanaskog, Hörby, Kivik, Knislinge, Kristianstad, Köpingebro, Linderöd, Ovesholm, Rinkaby, Sankt Olof, Sibbhult, Simrishamn, Sjöbo, Skillinge, Smedstorp, Tollarp, Tomelilla, Vollsjö, Yngsjö, Ystad, Åhus, Önnestad, Örtofta, Östra Göinge
    • MittSkåne
    • Billeberga, Bjärnum, Eket, Eslöv, Finja, Flyinge, Hurva, Hässleholm, Hästveda, Höör, Killeberg, Klippan, Kågeröd, Ljungbyhed, Löberöd, Marieholm, Osby, Perstorp, Röstånga, Skånes Fagerhult, Stehag, Svalöv, Sösdala, Teckomatorp, Tjörnarp, Tyringe, Tågarp, Vankiva, Vinslöv, Vittsjö, Örkelljunga, Östra Ljungby, Östraby
    • Nordvästra Skåne
    • Asmundstorp, Billesholm, Bjuv, Båstad, Ekeby, Förslöv, Glumslöv, Hasselfors, Hasslarp, Helsingborg, Hyllinge, Höganäs, Kvidinge, Kävlinge, Landskrona, Löddeköpinge, Mörarp, Nyhamsläge, Påarp, Torekov, Vallåkra, Viken, Åstorp, Ängelholm, Ödåkra
    • Sydvästra Skåne
    • Abbekås, Anderslöv, Arlöv, Bara, Bjärred, Burlöv, Genarp, Höllviken, Jordberga, Klagshamn, Klagstorp, Limhamn, Lomma, Lund, Malmö, Oxie, Rydsgård, Skivarp, Skurup, Smygehamn, Staffanstorp, Svaneholm, Svedala, Södra Sandby, Tommarp, Trelleborg, Tygelsjö, Veberöd, Vellinge, Vintrie, Åkarp
Du måste acceptera användandet av cookies samt ha javascript aktiverat i webbläsaren för att kunna använda avdelningsväljaren.

Hitta din avdelning

Bekräfta för att anpassa webbplatsen utifrån avdelning .

EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Den 25:e maj 2018 ersatte EU:s dataskyddsförordning, General Data Protection Regulation (GDPR), personuppgiftslagen (PuL). Den gäller för alla organisationer, företag och myndigheter.

EU:s nya dataskyddsförordning innebär en ökad trygghet för dig som medlem gällande behandlingen av dina personuppgifter. Du får bland annat ökade rättigheter och ett mer långtgående skydd av din integritet. IF Metalls a-kassa behöver ha ett klart ändamål och laglig grund för behandlingen av dina personuppgifter. Syftet är att du ska kunna känna dig trygg i hur dina uppgifter behandlas.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter?

Behandling av personuppgifter – medlemskap 

Behandling av personuppgifter – arbetslöshetsersättning