Vi använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.

Hitta din avdelning

    • Avdelningar
    • Ingående orter och kommuner
    • Bergslagen
    • Avesta, Fagersta, Ludvika, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Smedjebacken, Surahammar
    • Blekinge
    • Karlshamn, Karlskrona, Olofström, Ronneby, Sölvesborg
    • Bohuslän-Dal
    • Bleket, Bohus-Malmön, Bovallstrand, Brastad, Bullaren, Dingle, Ed, Ellös, Fiskebäckskil, Fjällbacka, Färgelanda, Grebbestad, Grundsund, Hamburgsund, Harestad, Havstenssund, Hedekas, Henån, Hjälteby, Hunnebostrand, Hällevadsholm, Högsäter, Höviksnäs, Jörlanda, Kareby, Kode, Kungshamn, Kungälv, Kyrkesund, Kållekärr, Kärna, Ljungskile, Lysekil, Marstrand, Mollösund, Munkedal, Myggenäs, Nord Koster, Orust, Rabbalshede, Romelanda, Rönnäng, Skee, Skärhamn, Smögen, Sotenäs, Spekeröd, Stenungsund, Stillingsön, Stora Höga, Strömstad, Svanesund, Svenshögen, Syd Koster, Tanumshede, Tjörn, Ucklum, Uddevalla, Västerlanda, Ytterby, Ödeborg, Ödsmål
    • Borås
    • Alingsås, Berghem, Björketorp, Blidsberg, Bollebygd, Borås, Brämhult, Dalsjöfors, Dalstorp, Floda, Fotskäl, Fristad, Fritsla, Grimsås, Gråbo, Gånghester, Gällstad, Herrljunga, Horred, Håcksvik, Hökerum, Kinna, Kinnahult, Lerum, Limmared, Ljung, Ljungsarp, Marbäck, Mark, Målsryd, Mårdaklev, Rydal, Sandered, Sjömarken, Sjötofta, Skene, Sollebrunn, Stenkullen, Svenljunga, Sätila, Timmele, Tranemo, Tvärred, Ulricehamn, Vegby, Viskafors, Vårgårda, Ölsremma, Överlida, Öxabäck
    • Dackebygden
    • Alsterbro, Alstermo, Ankarsrum, Berga, Bergkvara, Blomstermåla, Borgholm, Edsbruk, Emmaboda, Figeholm, Fliseryd, Färjestaden, Gamleby, Gunnebo, Hovmantorp, Hultsfred, Högsby, Järnforsen, Kalmar, Kosta, Kristdala, Köpingsvik, Lenhovda, Lessebo, Lindås, Ljungbyholm, Långasjö, Löttorp, Målilla, Mönsterås, Mörbylånga, Mörlunda, Nybro, Oskarshamn, Påryd, Rockneby, Ruda, Silverdalen, Skruv, Storebro, Sävsjöström, Söderåkra, Södra Vi, Torsås, Trekanten, Uppvidinge, Vimmerby, Virserum, Västervik, Ålem, Åseda, Älghult, Örsjö, Överum
    • Dalarna
    • Bjursås, Björbo, Boda Kyrkby, Borlänge, Dala-Husby, Dala-Järna, Enviken, Falun, Fredriksberg, Gagnef, Garpenberg, Grycksbo, Hedemora, Idre, Insjön, Leksand, Lima, Långshyttan, Malung, Mockfjärd, Mora, Orsa, Rättvik, Siljansnäs, Stora Skedvi, Svärdsjö, Särna, Säter, Transtrand, Vansbro, Vikarbyn, Vikmanshyttan, Våmhus, Älvdalen
    • Gotland
    • Fårösund, Gotland, Havdhem, Hemse, Katthammarsvik, Klintehamn, Ljugarn, Slite, Tingstäde, Visby
    • Gävleborg
    • Alfta, Arbrå, Bergsjö, Bergvik, Bjuråker, Bollnäs, Delsbo, Edsbyn, Enånger, Forsa, Forsbacka, Fredriksfors, Färila, Gnarp, Gävle, Hedesunda, Hudiksvall, Iggesund, Ilsbo, Järvsö, Kilafors, Ljusdal, Ljusne, Los, Nordanstig, Norrsundet, Ovanåker, Rengsjö, Sandarne, Strömsbruk, Söderala, Söderhamn, Tallåsen, Trönödal, Valbo, Hofors, Järbo, Kungsgården, Lingbo, Ockelbo, Sandviken, Storvik, Torsåker, Åshammar, Österfärnebo
    • Göteborg
    • Angered, Askim, Fotö, Gunnilse, Göteborg, Hindås, Hisings Backa, Hisings Kärra, Hovås, Härryda, Hönö, Kullavik, Kållered, Landvetter, Lindome, Linnarhult, Mölndal, Mölnlycke, Partille, Sisjön, Torslanda, Tuve, Västra Frölunda, Öckerö
    • Halland
    • Falkenberg, Fjärås, Getinge, Gullbrandstorp, Halmstad, Harplinge, Hishult, Holm, Knäred, Kungsbacka, Laholm, Långås, Onsala, Oskarström, Simlångsdalen, Skummeslövsstrand, Skällinge, Slöinge, Träslövsläge, Trönninge, Tvååker, Ullared, Vallberga, Varberg, Veddige, Veinge, Vessigebro, Våxtorp, Väröbacka, Åskloster, Ätran
    • Höga Kusten
    • Arnäsvall, Bispgården, Bjärtrå, Bjästa, Björna, Bollstabruk, Bonässund, Bredbyn, Docksta, Domsjö, Gideå, Gussjöbygd, Husum, Härnösand, Junsele, Kramfors, Köpmansholmen, Långsele, Långviksmon, Mellansel, Mjällom, Nordingrå, Nyland, Näsåker, Ragunda, Ramsele, Ramvik, Själevad, Skog, Sollefteå, Trehörningsjö, Ullånger, Undrom, Älandsbro, Örnsköldsvik, Överhörnäs
    • Höglandet
    • Aneby, Björköby, Bruzaholm, Ekenässjön, Eksjö, Frinnaryd, Forserum, Hjältevad, Holsbybrunn, Landsbro, Mariannelund, Myresjö, Näshult, Nässjö, Pauliström, Rörvik, Sandsjöfors, Solberga, Sommen, Sävsjö, Tranås, Vetlanda, Vrigstad
    • Kronoberg
    • Agunnaryd, Alvesta, Annerstad, Braås, Diö, Eneryda, Gemla, Grimslöv, Hamneda, Hjortsberga, Häradsbäck, Ingelstad, Konga, Lagan, Lammhult, Liatorp, Ljungby, Lidhult, Lönashult, Markaryd, Moheda, Rottne, Ryd, Ryssby, Strömsnäsbruk, Tingsryd, Tolg, Torpsbruk, Traryd, Tävelsås, Urshult, Vislanda, Vittaryd, Väckelsång, Växjö, Åryd, Älmeboda, Älmhult, Ör
    • Malmfälten
    • Aitik, Gällivare, Hackasbyn, Jukkasjärvi, Karesuando, Kiruna, Korpilombolo, Koskullskulle, Malmberget, Pajala, Puoltikaasvara, Skaulo, Svappavaara, Vittangi
    • Mellersta Norrland
    • Bräcke, Krokom, Strömsund, Sundsvall, Sveg, Svenstavik, Timrå, Ytterhogdal, Ånge, Åre, Östersund
    • MittSkåne
    • Billeberga, Bjärnum, Eket, Eslöv, Finja, Flyinge, Hurva, Hässleholm, Hästveda, Höör, Killeberg, Klippan, Kågeröd, Ljungbyhed, Löberöd, Marieholm, Osby, Perstorp, Röstånga, Skånes Fagerhult, Stehag, Svalöv, Sösdala, Teckomatorp, Tjörnarp, Tyringe, Tågarp, Vankiva, Vinslöv, Vittsjö, Örkelljunga, Östra Ljungby, Östraby
    • Mälardalen
    • Arboga, Eskilstuna , Hallstahammar, Hållsta, Irsta, Kolbäck, Kolsva, Kungsör, Kvicksund, Köping, Skultuna, Stora Sundby, Torshälla, Västerås, Ärla
    • Nordvästra Skåne
    • Asmundstorp, Billesholm, Bjuv, Båstad, Ekeby, Förslöv, Glumslöv, Hasselfors, Hasslarp, Helsingborg, Hyllinge, Höganäs, Kvidinge, Kävlinge, Landskrona, Löddeköpinge, Mörarp, Nyhamsläge, Påarp, Torekov, Vallåkra, Viken, Åstorp, Ängelholm, Ödåkra
    • Norra Västerbotten
    • Adak, Bastuträsk, Blattnicksele, Boliden, Bureå, Burträsk, Bygdsiljum, Byske, Ersmark, Fällfors, Högdalsås, Jörn, Kusmark, Kåge, Lövånger, Malå, Norsjö, Robertsfors, Skelleftehamn, Skellefteå, Sorsele, Ursviken, Åmliden, Ånäset
    • Norra Älvsborg
    • Alafors, Ale, Bengtsfors, Billingsfors, Bohus, Brålanda, Bäckefors, Dals Långed, Dals Rostock, Frändefors, Gustavsfors, Kollanda, Lilla Edet, Mellerud, Sjuntorp, Trollhättan, Vargön, Vänersborg, Åmål, Åsensbruk, Älvängen
    • Norrbotten
    • Arjeplog, Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Jokkmokk, Kalix, Luleå, Piteå, Älvsbyn, Överkalix, Övertorneå
    • Stockholms län
    • Bandhagen, Botkyrka, Bro, Bromma, Danderyd, Ekerö, Enskede, Farsta, Handen, Haninge, Huddinge, Hägersten, Ingarö, Johanneshov, Järfälla, Järna, Kallhäll, Kungsängen, Lidingö, Märsta, Nacka, Norsborg, Nykvarn, Nynäshamn, Rosersberg, Salem, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Saltsjöbaden, Sigtuna, Skärholmen, Sollentuna, Solna, Sorunda, Spånga, Stenhamra, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Trångsund, Tullinge, Tumba, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands-Väsby, Uttran, Vallentuna, Vaxholm, Vårby, Vällingby, Värmdö, Västerhaninge, Åkersberga, Älta, Älvsjö, Ösmo, Österåker
    • Sydvästra Skåne
    • Abbekås, Anderslöv, Arlöv, Bara, Bjärred, Burlöv, Genarp, Höllviken, Jordberga, Klagshamn, Klagstorp, Limhamn, Lomma, Lund, Malmö, Oxie, Rydsgård, Skivarp, Skurup, Smygehamn, Staffanstorp, Svaneholm, Svedala, Södra Sandby, Tommarp, Trelleborg, Tygelsjö, Veberöd, Vellinge, Vintrie, Åkarp
    • Södra Västerbotten
    • Bjurholm, Dorotea, Holmsund, Hällnäs, Lycksele, Nordmaling, Stensele, Storuman, Tavelsjö, Tvärålund, Umeå, Vilhelmina, Vindeln, Vännäs, Åsele, Barsele, Hemavan, Hörnefors, Kristineberg, Malgomaj, Nyåker, Obbola, Rundvik, Röbäck, Slussfors, Vännäsby, Sävar
    • Sörmland
    • Enstaberga, Flen, Gnesta, Hälleforsnäs, Julita, Jönåker, Katrineholm, Malmköping, Mariefred, Mellösa, Nyköping, Nävekvarn, Oxelösund, Sköldinge, Sparreholm, Stallarholmen, Stavsjöbruk, Stigtomta, Stjärnhov, Strängnäs, Trosa, Tystberga, Vagnhärad, Valla, Vingåker, Vrena, Åkers Styckebruk
    • Uppland
    • Alunda, Björklinge, Blidö, Bålsta, Bälinge, Dannemora, Edsbro, Edsbro, Enköping, Fjärdhundra, Gimo, Grillby, Hargshamn, Heby, Herräng, Håbo, Jönninge, Knivsta, Ledinge, Norrtälje, Rimbo, Tierp, Uppsala, Vattholma, Väddö, Älvkarleby, Öregrund, Örsundsbro, Österbybruk, Östhammar, Östervåla, Skutskär, Karlholmsbruk, Skärplinge, Hållnäs
    • Värmland
    • Arvika, Brunskog, Charlottenberg, Deje, Eda, Edane, Ekshärad, Forshaga, Grums, Gunnarskog, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Klässbol, Koppom, Likenäs, Munkfors, Segmon, Skillingsfors, Skoghall, Sunne, Sysslebäck, Säffle, Torsby, Töcksfors, Vålberg, Väse, Västra Ämtervik, Åmotfors, Årjäng
    • Västbo-Östbo
    • Anderstorp, Bor, Bredaryd, Forsheda, Gislaved, Gnosjö, Hestra, Hillerstorp, Hok, Hylte, Hyltebruk, Reftele, Rydaholm, Skeppshult, Skillingaryd, Smålands Burseryd, Smålandsstenar, Unnaryd, Vaggeryd, Värnamo
    • Västra Skaraborg
    • Axvall, Essunga, Grästorp, Gullspång, Götene, Hova, Hällekis, Jonslund, Järpås, Kvänum, Lidköping, Lyrestad, Mariestad, Nossebro, Otterbäcken, Skara, Tråvad, Töreboda, Vara, Vedum, Vinninga, Älgarås
    • Vätterbygden
    • Bankeryd, Bottnaryd, Gränna, Habo, Huskvarna, Jönköping, Mullsjö, Månsarp, Norrahammar, Taberg, Tenhult
    • Örebro län
    • Askersund, Brevens bruk, Fellingsbro, Finnerödja, Fjugesta, Frövi, Garphyttan, Glanshammar, Guldsmedshyttan, Hallsberg, Kumla, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Mullhyttan, Nora, Odensbacken, Pålsboda, Sköllersta, Storå, Stråssa/Stripa, Vedevåg, Vintrosa, Vretstorp, Zinkgruvan, Åmmeberg, Åsbro, Örebro
    • Östergötland
    • Borensberg, Boxholm, Finspång, Grytgöl, Gusum, Hällestad, Kimstad, Kinda, Kisa, Kolmården, Linghem, Linköping, Ljungsbro, Ljusfallshammar, Lotorp, Mantorp, Mjölby, Motala, Norrköping, Rejmyre, Rimforsa, Skänninge, Skärblacka, Spångsholm, Söderköping, Tjällmo, Vadstena, Valdemarsvik, Vikbolandet, Vikingstad, Vreta Kloster, Väderstad, Ydre, Åby, Åtvidaberg, Ödeshög, Österbymo
    • Östra Skaraborg
    • Falköping, Floby, Forsvik, Hjo, Karlsborg, Kinnarp, Skövde, Stenstorp, Tibro, Tidaholm, Tidan, Timmersdala, Väring, Åsarp
    • Östra Skåne
    • Bjärlöv, Boalt, Borrby, Broby, Bromölla, Brösarp, Degerberga, Fjälkinge, Glemmingebro, Glimåkra, Gärds Köpinge, Gärsnäs, Hammenhög, Hanaskog, Hörby, Kivik, Knislinge, Kristianstad, Köpingebro, Linderöd, Ovesholm, Rinkaby, Sankt Olof, Sibbhult, Simrishamn, Sjöbo, Skillinge, Smedstorp, Tollarp, Tomelilla, Vollsjö, Yngsjö, Ystad, Åhus, Önnestad, Örtofta, Östra Göinge
    • Östra Värmland
    • Degerfors, Filipstad, Hällefors, Karlskoga, Kristinehamn, Ljusnarsberg, Storfors
Du måste acceptera användandet av cookies samt ha javascript aktiverat i webbläsaren för att kunna använda avdelningsväljaren.

Hitta din avdelning

Bekräfta för att anpassa webbplatsen utifrån avdelning .

EU:s dataskyddsförordning (GDPR)

Den 25:e maj 2018 ersatte EU:s dataskyddsförordning, General Data Protection Regulation (GDPR), personuppgiftslagen (PuL). Den gäller för alla organisationer, företag och myndigheter.

EU:s nya dataskyddsförordning innebär en ökad trygghet för dig som medlem gällande behandlingen av dina personuppgifter. Du får bland annat ökade rättigheter och ett mer långtgående skydd av din integritet. IF Metalls a-kassa behöver ha ett klart ändamål och laglig grund för behandlingen av dina personuppgifter. Syftet är att du ska kunna känna dig trygg i hur dina uppgifter behandlas.

Vill du veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter?

Behandling av personuppgifter – medlemskap 

Behandling av personuppgifter – arbetslöshetsersättning